Дитяча стоматологія

Наші спеціалісти в роботі з дітьми, зроблять процес лікування приємним та комфортним.

BIOCLINIC KIDS  – доросле вирішення дитячої проблеми

Здоров’я вашої дитини не заключається лише у відсутності болю певних органів, а у відсутності карієсу зубів. Варто слідкувати за здоров’ям як постійних зубів, так і молочних. Адже молочні зуби прокладають шлях постійним. Саме від стану молочних зубів буде залежати здоров’я постійних зубів. 

Приймаємо діток від 3-ох років. 

Як записати дитину на візит у BIOCLINIC KIDS?

  • Зателефонувати за номером +380 (73) 333 7778
  • Написати нам в особисті повідомлення у соціальних мережах, кнопки для переходу ми вказали вище.
  • Залишити заявку на сайті натиснувши на “записатись на прийом”. 
  • Завітати до нашої клініки за адресою м. Львів (Зимна Вода), вул. Тичини, 9.

Первинний прийом наші дитячі стоматологи проводять в ігровій формі, тому батькам не варто переживати про те, що дитина вийде з кабінету зі сльозами на очах.

Ми адаптуємо діток до стоматологічного прийому, робимо все можливе для того, щоб малюки самі зацікавились, щоб їм оглянули зубчики.

У стоматології є можливість пролікувати усі хворі зубчики за 1 візит у медикаментозному сні. Це зручна послуга як для батьків, так і для дітей. Маленькі пацієнти будуть спати без відчуття болю та дискомфорту, а прокинуться із здоровими зубчиками.

Дитячі стоматологи BIOCLINIC KIDS рекомендують відвідувати дитячого стоматологи що 4-6 місяців для профілактичного огляду. Здавалось, незначні огляди, але вони збережуть здоров’я і первинну функцію зубів вашої дитини.

Перший прийом дитини в стоматолога. 7 дієвих поради для батьків

  1. Замість “не бійся”, говоріть про добро: “Ми йдемо до стоматолога, який подбає про твої зубки!», «Стоматолог – це лікар, який проганяє злих мікробів з ротика.”
  2. Не лякайте розповідями про власний досвід. Зосередьтеся на позитиві: “Сучасні методи лікування набагато приємніші.”
  3. Візит до стоматолога – це не подія. Не робіть з цього виставу, щоб не викликати зайвого хвилювання.
  4. Запропонуйте дитині взяти з собою улюблену іграшку. Це допоможе їй відчувати себе більш комфортно та безпечно.
  5. Грайте у стоматолога: влаштуйте вдома “стоматологію” з іграшками. Нехай дитина буде лікарем і “виганяє” мікробів з зубів іграшок.
  6. Мультфільми та книги на допомогу. Подивіться разом мультфільм про доброзичливого стоматолога чи почитайте разом книгу.
  7. Після візиту до стоматолога обов’язково похваліть дитину. Заохотьте її сміливість та розкажіть, як вона гарно поводилась.

Переваги

Ми пишаємося можливістю надавати найкращий стоматологічний догляд для дітей

  • Спрямований підхід

    Наша клініка спеціалізується на дитячій стоматології, і ми розуміємо, що потрібно дітям для комфортного та позитивного досвіду.

  • Дружня атмосфера

    Наші приміщення прикрашені яскравими кольорами, і ми намагаємось зробити стоматологічні візити цікавими та веселими для маленьких пацієнтів.

  • Сучасне обладнання

    Це допомагає забезпечити якість та ефективність лікування та профілактики стоматологічних захворювань у маленьких пацієнтів.