Стоматологічна клініка BIOCLINIC

Стоматологічна клініка BIOCLINIC – це центр, який ви можете відвідувати усією сім’єю. Ми проведемо лікування зубів кожному члену сім’ї, починаючи з діток від 3-ох років, “під ключ”, оскільки у нас працюють спеціалісти дитячої, терапевтичної, хірургічної стоматології, а також фахівці, які виконують протезування та імплантацію зубів. 

Реставрація зубів в BIOCLINIC є абсолютно безболісною та максимально результативною, адже стоматологи працюють за сучасною методикою європейського зразка та дотримуються чітких протоколів лікування. Пацієнт не відчуває болю, бо під час стоматологічних маніпуляцій ми застосовуємо місцеву анестезію.

Одним із основних напрямків нашого центру в терапевтичній стоматології є лікування кореневих каналів. Стоматологи-ендодонтисти успішно лікують кореневі канали та якісно переліковують невдалі спроби ендодонтії інших клінік. Абсолютно все ендодонтичне лікування стоматологи виконують під інноваційним дентальним мікроскопом. 

У нас є професійне обладнання, яке виконує будь-яку діагностику, необхідну під час стоматологічного лікування. І це є однією з переваг нашої клініки, адже пацієнт повністю обстежується не виходячи за межі нашого центру.