Блог клініки

Дізнайтеся більше про стоматологічні новини, корисні поради та цікаві факти у нашому блозі.

08.01.2023
Автор: bioclinic

Регулярне відвідування стоматолога – запорука вашого здоров’я та впевненості

Відвідування стоматолога, як і будь-якого іншого лікаря, є обов’язковим ритуалом догляду за собою. Здавалось би, звичайний 1 профілактичний огляд на 6 місяців, але скільки він може зберегти вашого часу, енергії, психологічного та матеріального ресурсу. 

Стоматологічна клініка BIOCLINIC – це центр, який ви можете відвідувати усією сім’єю. Ми проведемо лікування зубів кожному члену сім’ї, починаючи з діток від 3-ох років, “під ключ”, оскільки у нас працюють спеціалісти дитячої, терапевтичної, хірургічної стоматології, а також фахівці, які виконують протезування та імплантацію зубів. 

Реставрація зубів в BIOCLINIC є абсолютно безболісною та максимально результативною, адже стоматологи працюють за сучасною методикою європейського зразка та дотримуються чітких протоколів лікування. Пацієнт не відчуває болю, бо під час стоматологічних маніпуляцій ми застосовуємо місцеву анестезію.

Одним із основних напрямків нашого центру в терапевтичній стоматології є лікування кореневих каналів. Стоматологи-ендодонтисти успішно лікують кореневі канали та якісно переліковують невдалі спроби ендодонтії інших клінік. Абсолютно все ендодонтичне лікування стоматологи виконують під інноваційним дентальним мікроскопом. 

У нас є професійне обладнання, яке виконує будь-яку діагностику, необхідну під час стоматологічного лікування. І це є однією з переваг нашої клініки, адже пацієнт повністю обстежується не виходячи за межі нашого центру. 

08.01.2023
Автор: bioclinic

Дитяча стоматологія – пригодницька подорож у Зубату країну

Стоматологія для дітей у клініці BIOCLINIC розвинута на високому рівні. На першому візиті дитячий стоматолог знайомиться із маленьким пацієнтом, розповідає, як буде відбуватися візит та проводить огляд ротової порожними.

Весь прийом та адаптацію малюка дитячий стоматолог проводить в ігровій формі, безпечній та спокійній, для дитини, атмосфері. Після прийому наш маленький пацієнт отримує подарунок за зразкову поведінку в кріслі стоматолога.

Лікування діток в нашій клініці відбувається без болю, страху, стресу та сліз. Якщо є покази та великий обсяг роботи, то ми проводимо лікування зубів під медикаментозним сном. Це зручно для батьків та безпечно для дітей, адже за 1 візит ми лікуємо усі зуби. Для маленьких пацієнтів це пригодницька подорож у світ сну, після якої в малюка усі зубчики стають здоровими.

Наші дитячі стоматологи – це актори для дітей. Вони вміють працювати із малюками, мають особливу любов, підхід і облаштований дитячий кабінет, куди дітки із задоволенням хочуть повертатись та знову відчути себе героями великої Зубатої країни, де змагаються із зубними монстрами.

08.01.2023
Автор: bioclinic

Стоматологічна хірургія – фінальний крок до нової усмішки

Стоматологічна хірургія в медичному центрі BIOCLINIC займається усіма хірургічними аспектами. Наші хірурги видаляють зуби мудрості, будь–якої складності; видаляють зуби, які не підлягають терапевтичному лікуванню, а на їх місці встановлюють зубні імплантати. За показами, стоматологи нарощують кісткову тканину.

Видалення, імплантація зубів та синус–ліфтинг, якщо на це є покази, у нас проводиться в умовах медикаментозного сну. Показами до такого лікування є:
1. Страх лікування та стоматологічної атмосфери, негативний досвід в минулому.
2. Алергія на стоматологічні анестетики.
3. Вроджені захворювання, які перешкоджають стоматологічному лікуванню.
4 .Психічні порушення, через які пацієнт не може довго сидіти в стоматологічному кріслі в нерухомому положенні.

Основним напрямком нашої клініки у хірургії є протезування зубних конструкцій на 4-ох або 6-ти імплантах. Імплантологи встановлюють до 6 імплантів на верхню чи нижню щелепи та одномоментно фіксують ортопедичні конструкції. Після такого синхрону пацієнт виходить з клініки з готовою щелепою. Якщо до нас звернувся пацієнт із мінімальною кількістю зубів, ми зробимо все можливе, щоб його усмішка засяяла по-новому та без комплексів.

Ми створюємо комфортні умови, щоб пацієнти були максимально задоволені стоматологічними послугами. Ось тому, навіть хірургічна стоматологія у нашій клініці є безболісною та мінімально травматичною.