НАЗАД ДО ПОСЛУГ

Терапія

Ми турбуємось про посмішки пацієнтів будь-якого віку.

  • Діагностуємо та лікуємо складні стоматологічні захворювання
  • Проводимо професійну гігієну Prophyflex
  • Відбілюємо зуби американською системою BEYOND
  • Складаємо комплексні плани лікування
  • Відновлюємо форму зуба художніми реставраціями

Ми турбуємось про посмішки пацієнтів будь-якого віку.

Здоров’я ротової порожнини тісно пов’язане з загальним здоров’ям організму. Занедбані зуби та ясна можуть призвести до серйозних проблем, таких як інфекції, захворювання серця, цукровий діабет та інші. Регулярні візити до стоматолога допомагають зберегти ваше здоров’я та покращити якість життя.

Стоматолог-терапевт – це спеціаліст, який фокусується на збереженні здоров’я зубів, ясен та інших тканин ротової порожнини. Його мета – запобігти, діагностувати та лікувати широкий спектр стоматологічних захворювань, таких як карієс, пульпіт, пародонтит, ерозія емалі та інші.

Коли вам слід звернутися до стоматолога-терапевта?

Звернутися до стоматолога-терапевта рекомендується не рідше одного разу на півроку для профілактичного огляду.

Також слід негайно звернутися до стоматолога, якщо ви відчуваєте:

  • Біль у зубах
  • Чутливість зубів до гарячого, холодного, солодкого або кислого
  • Кровоточивість ясен
  • Поява зубного каменю або нальоту
  • Погіршення естетики посмішки
  • Неприємний запах з рота
  • Рухливість зубів

Терапевтична стоматологія – це інвестиція у ваше здоров’я та красу вашої посмішки. Не зволікайте та запишіться на прийом до стоматолога-терапевта!

Стоматолог-терапевт – це ваш ключовий партнер у збереженні здоров'я та краси вашої посмішки.

Тож не забувайте про регулярні візити до стоматолога, а ми у BIOCLINIC подбаємо про здоровʼя вашої ротової порожнини.

Тож не забувайте про регулярні візити до стоматолога, а ми у BIOCLINIC подбаємо про здоровʼя вашої ротової порожнини.

Звернувшись до стоматології BIOCLINIC в Зимній Воді всі пацієнти отримують розгорнутий план лікування з повним фотопротоколом від лікаря стоматолога-терапевта чи іншого вузькопрофільного стоматолога. Також пацієнту запропонують пройти 3Д осбтеження, комп’ютерну томографію для більш точної діагностики. Стоматолог, оглянувши пацієнта внутрішньоротово та оглянувши 3Д діагностику створює повний план подальшого лікування та, за необхідності, направляє на консультації до фахівців більш вузьких сфер в сфері стоматології з якими працює в команді. Ми щиро піклуємося про здоров’я та красу зубів кожного нашого пацієнта, тому вважаємо послуги терапевтичної стоматології невід’ємною ланкою на шляху до досягнення найкращих результатів створення ідеальних посмішок.

 

Що таке терапевтична стоматологія в BIOCLINIC

 

Не кожен зубний лікар Львова може бути фаховим терапевтом. Належна багатопрофільна підготовка та досвід вирішення широкої низки діагнозів вирізняє кваліфікованого спеціаліста терапевтичної галузі.

Головна мета напрямку полягає в ефективному діагностуванні та лікуванні стоматологічних захворювань різної природи: від звичайного карієсу до складних запалень ясен. Без консультації та допомоги дантиста-терапевта неможливо було б у сучасному світі підтримувати оптимальне здоров’я ротової порожнини. Терапевтична стоматологія це дуже розлогий та глибокий напрямок, який є фундаментом всієї стоматологічної медицини. Тому найбільше уваги у нашій роботі ми приділяємо саме підтримці здоров’я зубів.

Стоматолог терапевт – це мультизадачний лікар, який надає допомогу пацієнтам та є провідником по малоінвазивній дентальній хірургії та терапії задля відновлення та збереження виключної краси усмішки кожного пацієнта.

 

Обладнання у кабінеті стоматолога-терапевта

Комплексне лікування у кращих стоматологів Львова

Маючи на меті надати клієнтам якомога найширший вибір послуг, BIOCLINIC запроваджує повний комплексний підхід до лікування. Для клієнтів доступні досвідчені лікарі-терапевти як дорослої, так і дитячої стоматології. Після детального огляду та консультації стоматолога, кожен пацієнт отримує повний план лікування, який включає:

Діагностичні процедури

Постановка коректного діагнозу – найкраща гарантія вдалого лікування. Задля отримання повної картини як м’яких, так і кісткових тканин ротової порожнини, стоматолог проводить не тільки візуальний огляд, а й безпечну апаратну діагностику зубів за допомогою комп’ютерної томографії. Детальна панорама зубів дозволяє виявити усі приховані патології або наявні внутрішні запалення. Завдяки цьому методу стоматолог-терапевт має змогу вивчити не тільки стан зубів та особливості будови кореневих каналів, а й оцінює будову прикусу та загалом всієї зубощелепної системи. Особливо така детальна діагностика важлива при необхідності видалення зуба мудрості або підготовці до ортодонтичного лікування.

Лікування зубів

Найширшою сферою діяльності стоматолога-терапевта є безпосереднє лікування зубів усіх форм складності. Професіональні лікарі BIOCLINIC проводять лікування під мікроскопом за найвищими сучасними стандартами. Найчастіше дантистам доводиться мати справу з такими розповсюдженими проблемами:

  • лікування зубного карієсу з допомогою очищення та сучасних методів пломбування;
  • лікування запалення кореневих та нервових структур зуба (пульпіту) техніками ендодонтії;
  • лікування уражень емалі, спричинених фізіологічними факторами (ерозія, гіпоплазія, флюороз та інші);
  • лікування травматично пошкоджених зубів;
  • корекція десневої посмішки.

Кваліфіковані стоматологи, новітні техніки лікування, безпечна анестезія та сучасне обладнання нашої клініки забезпечує безболісний та максимально комфортний процес пломбування або навіть видалення зуба для дорослих та дітей.

 

Лікування ясен

Саме у кріслі дантиста загальнотерапевтичної практики проходять всі належні процедури з лікування ясен. Як м’які та чутливі тканини, ясна залишаються уразливими як при загальних проблемах зубів, так і деяких хронічних захворюваннях всього організму. Стоматолог Львів – це саме той фахівець при регулярному відвідуванні якого хоча б раз на пів року можливі проблеми будуть виявлені та вирішені на самих ранніх стадіях розвитку, як тільки пацієнти починають відчувати набряк ясен біля зуба, кровоточивість ясен чи інший дискомфорт. Але навіть доволі складні випадки, такі як гнійне запалення ясен успішно вирішуються за допомогою курсів медикаментозної терапії, обробці запалених тканин та усуненню чинників, які служать причиною розвитку захворювання. У будь-якому випадку вчасне звернення до спеціаліста забезпечить найшвидше одужання.

Процесс лікування зубів у стоматологічній клініці

Професійна гігієна для здоров’я зубів

Сучасний погляд на медицину, якого притримуються стоматологи BIOCLINIC, ставить на меті максимально профілактичний підхід та недопущення розвитку захворювання зубів. Превентивні методи, які використовуються в дорослій та дитячій стоматології, служать інструментом профілактики та зміцнення здоров’я ротової порожнини:

1)    Професійна гігієна Prophyflex

Як вже відомо, основною причиною більшості захворювань зубів та ясен стає зубний наліт та зубний камінь. Таким чином саме регулярне професійне чищення зубів є найкращим засобом для профілактики виникнення уражень емалі, карієсу і гінгівіту.

2)    Ремінералізація зубів

Живлення поверхні зубів спеціальними мінеральними речовинами захищає емаль від інфекцій та сприяє її зміцненню. Застосування даної технології демонструє чудовий ефект як у випадку дітей, так і для дорослих.

3)    Відбілювання зубів BEYOND

Ми проводимо процедуру за безпечною американською системою, яка не тільки якісно видаляє з емалі неестетичні жовті та сірі відтінки, а ще і є безболісною та безпечною для натуральної поверхні зубів та ясен.

Стоматолог-терапевт відновить красу вашої посмішки

Ми кожен день спостерігаємо, як лише один прийом у стоматолога може значно вплинути не тільки на здоров’я, але й на психологічне самопочуття пацієнтів. Терапевтична стоматологія BIOCLINIC якісно та всебічно вирішує запит клієнта та супроводжує його на шляху до посмішки своєї мрії.

Естетична сторона лікування займає не менш важливе місце у щоденній практиці кваліфікованого дантиста. Плани лікування від терапевта часто містять і рекомендації з видалення зуба мудрості або направлення до ортодонтичного кабінету, якщо у цьому є необхідність, щоб сформувати гарний прикус та вирівняти зубний ряд. Або до фахівця з протезування, який допоможе вирішити складнощі з втраченими зубами.

Художня реставрація зубів яку проводить безпосередньо стоматолог Львів відрізняється від пломбування своїми естетичними показниками. Так за необхідністю або бажанням клієнта можуть вирішуватися такі запити, як покращення форми зубів, усунення недосконалостей (сколів, мікротріщин), заповнення міжзубних проміжків й загальне поліпшення зовнішнього виду посмішки.

 

Сідаючи до крісла кваліфікованих лікарів-стоматологів нашої клініки у Львові, пацієнти отримують найвищий рівень як терапевтичної стоматології, так і послуг суміжних напрямів. Вже не перший рік ми об’єднуємо найінноваційніші та найбезпечніші методи та підходи до лікування зубів, створюючи в BIOCLINIC унікальний простір, де кожен з відвідувачів отримує не тільки якісні медичні послуги, а й індивідуальне вирішення своїх запитів задля поліпшення здоров’я та збереження натуральної краси.